Gisteren was het MORGEN!

Morgen logoMORGEN 2011 zit erop! Een uniek evenement waar we op zoek gingen naar hoe morgen anders kan zijn en hoe we dat kunnen bereiken. Een verkenningstocht langs mensen, ideeën, oplossingen, vragen en verhalen die leiden tot een mooiere dag van morgen.

Op 21 mei 2011 hielden topsprekers uit binnen- en buitenland het verhaal van hun leven. Aan de hand van vragen als ‘Is morgen groener?’ en ‘Is morgen beter?’ gaven zij hun persoonlijke visie op duurzaamheid, gezondheid, economie en geluk. Een aandachtig publiek bestaande uit creatieve geesten uit wetenschap, bedrijfsleven, studenten en overheid raakte geïnspireerd door de sprekers en door gesprekken met elkaar. Ook werd de winnaar van de prijsvraagHet beste idee voor MORGEN‘ bekend gemaakt.

Terras tijdens pauzePresentatie Wim LeereveldZaaldiscussie

Kijk voor de eerste korte terugblik op MORGEN hier. Binnenkort verschijnen er meer foto’s van de dag en ook de videobeelden van de voordrachten van de sprekers. Houd de website in de gaten voor updates, of registreer je in de rechterzijbalk voor automatische updates.

Volgend jaar: MORGEN 2012!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.