nrc.next en MORGEN: Wim Leereveld – Beloon big pharma voor goed gedrag

nrc.next nrc.next is mediapartner van MORGEN. Daarom geven de sprekers van MORGEN in de weken voorafgaand aan het evenement een voorproefje van hun kijk op morgen in opiniestukken in nrc.next.

Wim LeereveldIn de krant van vandaag, 17 mei, betoogt Wim Leereveld dat we mét en niet tégen de farmaceutische industrie moeten werken als we medicijnen betaalbaar willen krijgen voor iedereen. Dat betekent: goed gedrag belonen en aanmoedigen. Wim doet dit door met de Access to Medicine Index in kaart te brengen hoe grote farmaceutische bedrijven scoren als het gaat om mensen in ontwikkelingslanden toegang te geven tot medicatie. Een positieve benadering die werkt, een positieve beoordeling schept businesskansen onder andere bij investeerders. Meer weten? Lees het hele artikel hier.

Nog beter: kom luisteren naar wat Wim Leereveld er verder over te vertellen heeft: Kom ook naar MORGEN!

Dit bericht is geplaatst in Opiniestukken nrc.next met de tags , , , , . Bookmark de permalink.