nrc.next en MORGEN prijsvraag: Wat is uw beste idee voor morgen?

nrc.nextMORGEN gaat om denken én doen. Vandaar dat MORGEN in samenwerking met nrc.next de prijsvraag ‘Het beste idee voor MORGEN‘ organiseert. Inzenden kan via ons inspiratieplatform of via opinext@nrc.nl.

De opdracht is simpel: heeft u een fantastisch idee voor morgen op een van de vijf thema’s Gezonder? Lekkerder? Veiliger? Socialer? of Groener? Stuur het in met onderbouwing in tekst of beeld (max. 800 woorden). U maakt dan kans op de prijs ‘Het beste idee voor MORGEN‘. Een exclusief topteam zal met u meedenken hoe het idee te realiseren. Heeft u nog geen idee voor morgen? Laat u dan inspireren op ons inspiratieplatform, voeg zelf prikkelende content toe, reageer en verleen steun aan ingediende ideeën.

De jury bestaat uit Rob Wijnberg (hoofdredacteur nrc.next), Harald Tepper (voorzitter Stichting De Nationale DenkTank), Marbeth Bierman Beukema toe Water (vice-voorzitter Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen) en Thomas Schippers (organisatie MORGEN).

Denk én doe ook mee!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.