Heeft u het beste idee voor MORGEN? Doe mee!

MORGEN gaat om denken én doen. Vandaar de prijsvraag ‘Het beste idee voor MORGEN‘ via ons inspiratieplatform.

Heeft u een fantastisch idee voor morgen? Ga da naar ons inspiratieplatform, klik op één van de vijf thema’s van MORGEN 2011, plaats uw idee met onderbouwing en maak kans op de prijs ‘Het beste idee voor MORGEN‘. Een exclusief topteam zal dan met u meedenken hoe het idee te realiseren. Heeft u nog geen idee voor morgen? Laat u dan inspireren, voeg zelf prikkelende content toe, reageer en stem op ingediende ideeën. De populairste ideeën worden voorgelegd aan de jury.

De jury bestaat uit Rob Wijnberg (hoofdredacteur nrc.next), Harald Tepper (voorzitter Stichting De Nationale DenkTank), Marbeth Bierman Beukema toe Water (vice-voorzitter Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen) en Thomas Schippers (organisatie MORGEN).

Denk én doe ook mee!

Dit bericht is geplaatst in Prijsvraag met de tags , . Bookmark de permalink.